Welke uistapjes zijn er?

 • Vlakbij het vakantiepark kunt u een tijdreis maken.
  In het luchtvaartmuseum kunt u alles bewonderen vanaf het begin van de militaire vliegerij van 1918. De stad Rechlin heeft een beduidende rol gespeeld in het luchtverkeer in Duitsland. Er werd o.a. een vliegtuig gebouwd dat meevloog in de beruchte Duitse Luftwaffe.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 0,9 Kilometer / 1 minuut


 • U heeft zin een aparte avond met vrienden of familie? De ridderkelder op het mirower kasteeleiland is de juiste plaats. Tovenarij, live muziek uit de middeleeuwen en een overheerlijk 4-gangen diner bij een ridderlijke sfeer maken het een avontuur om nooit te vergeten..

  Afstand tot Vakantiepark Müritz:: ca. 14 Kilometer / 14 minuten • Bowlen, en genieten van ijs en pizza. Deze ongewone mix van spel en gastronomie vindt u in de "Bowlingsscheune Mirow". Vier computergestuurde banen, twaalf ijssoorten en overheerlijke pizza's wachten op u in een gezellige atmosfeer.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 17 Kilometer / 20 minuten • Met 125 x 34 meter over 2 etages is de "Scheune" in Bollewick de grootste veldbrandsteenhal van Duitsland. In 1881 gebouwd is de hal een marktplaats voor mecklenburgse producten, handwerk en cultuur. Met diverse winkeltjes en showrooms is dit zeker een uitstapje waard.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 17 Kilometer/ 18 minuten • De Slaven waren de eersten, die Mecklenburg-Vorpommern tussen de 7e en 12e eeuw bevolkten. U kunt nu hun sporen volgen in het Slavendorp Neustrelitz. Ontdek de 20 nagebouwde huizen en de indrukwekkende leefwijze van dit volk uit Oost-midden-Europa.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz:: ca. 39 Kilometer / 44 minuten • copyright BÄRENWALD Müritz

  Op 16 hectare leven momenteel 15 bruine beren. U kunt deze beren bewonderen in een natuurgetrouwe omgeving met een zeer afwisselend landschap van beekjes, bos, graslandschap, heuvels en grotten.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 34 Kilometer / 29 minuten • Uw vakantie in onze regio is niet alleen onvergetelijk, het heeft u ook nieuwsgierig gemaakt voor de lokale dierenwereld. In het Müritzeum vindt u Duitslands grootse zoetwater aquarium voor inheemse vissen. Het Müritzeum is een must voor de vakantieganger en een onvergetelijke ervaring.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz:: ca. 41 Kilometer / 44 minuten • 72 diersoorten vinden in "Tierpark Neustrelitz" hun tehuisMet een bezoek kunt u genieten van o.a. wolven, lynxen, wasberen, ezels, pony's en nog veel meer leuke en gevaarlijke dieren. Een leuke dag voor jong en oud.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 39 Kilometer / 42 minuten • Eerst ga je 30 meter omhoog met de sleeplift. Dan beleefd jong en oud plezier aan de 800 meter lange afdaling op de zomerrodelbaan.

  Naast de leuke rodelbaan kunt u hier Berberapen bekijken in het apenbos.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 41 Kilometer / 32 minuten • Meer kunnen uw kinderen niet willen: een gigantisch klimparadijs met softbalgeweren, trampolines, kartbaan, biljart, tafelvoetbal, springkussen en nog veel meer. Terwijl uw kinderen spelen kunt u genieten van koffie en gebak.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 71 Kilometer / 75 minuten • Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen mogen zich op het 1500 meter lange kartbaan-parcours in Neubrandenburg een dagje formule-1 coureur voelen en in de bochten lekker gas geven.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 73 Kilometer / 78 minuten • Als u in deze streek van Duitsland bent is naast een bezoek aan Berlijn het ook een must om eens een dagje naar de Oostzee te rijden. De plaatsen Rostock en Warnemünde liggen weliswaar meer dan 100 km van het park verwijderd, maar zijn echte parels aan de Oostzee die je gezien moet hebben.

  Rostock
  Afstand tot Vakantiepark Müritz:: ca. 118 Kilometer / 75 minuten

  Warnemünde
  Afstand tot Vakantiepark Müritz:: ca. 130 Kilometer / 93 minuten • Maar 1,5 uur met de trein verwijderd. Bent u in deze streek van Duitsland, dan moet u zeker een dagje Berlijn inplannen. De wereldstad is een van de mooiste en afwisseling rijkste steden van Europa met zoveel cultuur en geschiedenis die je hier kunt opsnuiven in een onvergetelijke trip.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 162 Kilometer /  122 minuten • Sinds 2001 worden op een gebied van 5 hectare blauw-struisvogels gefokt. De 17 meter diepe bron zorgt voor natuurlijk drinkwater voor de dieren. Het struisvogelvlees is een delicatesse en op een gezonde en diervriendelijke manier geproduceerd.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 12 Kilometer / 11 minuten •  

 • Meer dan 1000 kastelen en herenhuizen zijn in de voormalig Oost-Duitse deelstad Mecklenburg-Vorpommern te ontdekken en bewonderen. Deze getuigen van het verleden soms klein, meestal bombastisch en respectabel zijn vaak nog steeds via veel generaties in het bezit van families..
 • In de buurt van de Müritz, tussen Vipperow en Mirow ligt het dorp Retzow. Aan een veldweg bevindt zich de „Ziegenhof Müritz“. 

  Afstand tot Vakantiepark Müritz:: ca. 8,5 Kilometer /  9 minuten • Al meer dan 10 jaar is het een van de populairste bezienswaardigheden van de regio. Hier kunt u een blik achter de schermen werpen van de glaskunstfabricage. Het glasblazen, slijpen en graveren is hier van dichtbij te bewonderen.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 35 Kilometer / 35 minuten • Beren, wolven en nog veel meer ...

  Natuurlijk wild en beresterk! Zo presenteert dit park zich aan de grote en kleine natuurvrienden. Beren, wolven, reeën, uilen adelaars, en vele andere dieren kunnen hier bekeken worden.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 86 Kilometer /  62 minuten • Ontdek de Mecklenburgse Seenplatte vanuit een gehaal ander perskektief. Met deze fietslorries kun je het hele landschap ontdekken op oude spoorrails uit het verleden. Een ervaring die door iedereen hoog gewaardeerd wordt. • Midden in het bos met moerasgebieden en groene vlaktes ligt het dierpark Kunsterspring met een grote hoeveelheid aan inheemse flora en fauna.
  Een leuke dag voor de hele familie.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 64 Kilometer / 60 minuten • Vogels heel dichtbij beleven!
  Laat je betoveren en beleef een onvergetelijke ervaring bij het leuke vogelpark Marlow.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 143 Kilometer / 100 minuten • Viola Härtelt

  In een gebied van 320 ha leven hier, wie in de vrije natuur, tussen reeën, vossen en wilde zwijnen volledig zelfstandig circa 30 tot 35 wisenten.

  Afstand tot Vakantiepark Müritz: ca. 49 Kilometer / 52 minuten